Kootussa Ravissa

18. heinäkuuta 2014

Huomenna pikavisiitti Lappeenrantaan

Pikainen kännykällä näpytelty postaus kahvitauolta.

Taas meni meidän osalta Lappeen kisat vähän ohi. Perjantaina, eli tänään, olisi ollut PSG mutta mä olen töissä. Huomenna lauantaina mahkuja on vain Va B tai Small Tour, mutta valmentajan kanssa ollaan yhtä mieltä siitä että Small Touriin on turha osallistua kesken ja puskista. Sunnuntaina olisi sitten vain Inter Kür, ja mistäs mä sen äkkiä valmiiksi saan (eikä siihem valmiita vielä olla), joten ainut mahdollisuus on vain lauantain Va B Junioreiden Joukkuohjelma. Ollaan myös sitä mieltä että mun täytyy päästä ratsastamaan liikettä paljon enemmän ja keskittyä paremmin perusasioihin, joten helpompi luokka ilman temppuja on ihan hyvä tähän väliin sekä hevoselle että mulle. Ei ole nyt paineita! Viime aikoina on vähäm turhan paljon ollut ainakin mulla jännitystä matkassa "vaikeiden" luokkien takia, joten nyt hiotaan.
 En nyt tiedä kehen hevostalli.netissä oli viitattu, mutta siellä nuristiin Va B luokkaan osallistumisesta vaikeamman luokan menneenä. Toivon ettei tämä koske mua, mutta voinpahan sanoa, että meillä on va b luokissa ihan tarpeeksi hommia jos meinaa pärjätä! Täältä ei ruusuketta ole odotettavissa saada, joten sen voi unohtaa.

Tämän viikon valmennuksessa keskityttiin rentouteen ja oikeinpäin liikkumiseen. Sen täytyy liikkua ylämäkeen ja olla nopea takajaloistaan. Myös taipuminen on ollut puuttellista, joten mulla on paljon töitä. Temppuja ei olla tehty, ne kyllä tulee kunhan H liikkuu oikein.

PS. Arvonta on suoritettu,  mutten ole ehtinyt sitä tänne vielä päivittää. Arvonnassa voitti Avec lipun avajais bileisiin Keravalle Heidi Pätsi! :) onnittelut!

10 kommenttia

 1. Tsemppiä kisoihin!

  En tiedä kenestä ht-netissä jauhettiin tällä kertaa, mutta yleisesti en tajua miksi kenenkään pitäisi joutua selittelemään sitä missä luokissa kisaa milloinkin. Jokaisella on omat syynsä ja jos on oikeus luokkaan osallistua, sinne voi mennä. Jokainen joka kadehtii muita, voi kokeilla ensin tehdä saman työn itse ja katsoa mihin pääsee. Tottakai hevosella on iso merkitys, mutta yllättävän harva meistä saisi kovin kummoisia vaikka heA-luokasta Totilaksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Luokka on avoin kaikille joten ei voi mitään!

   Ei auta jauhaa muiden ratsastajien suorituksia ja motiiveja, vaan pitäisi yrittää itse ratsastaa niin hyvin että voittaa kaikki niin ei tarvitse nurista netissä. ;)

   Poista
 2. Tsemppiä kisoihin! Sulla on kyllä mielettömän kiva blogi, paljon asiaa ja hyvää huumoria, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) meitsi yrittää pitää saman vireen yllä :)

   Poista
 3. Onnea kisoihin! oon ihan satavarma,että tuutte pärjäämään siellä paremmin kun hyvin,kun on noin hyvä kuski ja hevonen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi koskaan olla varma! Meidän menoon kun voi vaikuttaa tähtien asennotkin... ;) jos huomenna on tammapäivät niin...... :D

   Poista
 4. Jos luokka on avoin niin ei pitäisi olla valittamista. Pitää vaan itse ratsastaa paremmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Se ratkaisee voiton, ei hötönetissä valittaminen :D

   Poista
 5. Toi hötönetti on kyllä sellainen paikka että huh :) Mukava blogi jota on tullut seurattua, varsinkin treenipostauksia.Niitä lisää, kiitos! Tsemppiä treeneihin ja kisoihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se täytyy kyllä jättää omaan arvoonsa!

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!