Kootussa Ravissa

9. kesäkuuta 2012

Voi turhuus

Niin masentavaa yksinkertaisesti. Huomenna kisat Järvenpäässä ja ratsastukset tänään meni niin päin sitä itteään...

Tänään ei sitten sujunut oikein mikään! Taino periaatteessa joo pikkusievästi kyllä, mutta avot. sulut ja vaihdot "oli tosi vaikeita"... Lopputilanne oli sitten se, että hepo jännittyi niin, ettei enää edes laukka pyörinyt ja jäkitti vain paikallaan. TAMMAT!!!

Ei auta kuin katsoa millainen päivä hepolla huomenna on ja toivoa parasta, että olisi suht rento. Jos hevonen vaan ei jännitä sen kummemmin niin silloin yleensä kaikki menee kohdalleen ja rata sujuu hyvin.

Huomenna ratsastan siis He A:10 ja Va B:0 radat. He A ratoja ei meidän enää kuuluisi oikeastaan mennä, mutta tälle kaudelle on ollut niin vähän kisoja tai avoimia luokkia meille, että pakko saada jotain ratoja alle että saisi kisakauden kunnolla käyntiin. Toivottavasti sitten loppukaudesta on meillekkin sallittuja luokkia ja saisi enemmän niitä vaativan ratoja. Helpot radat on nyt tarkoitus jättää taakse, mutta huomenna mennään vielä lämmittelynä helppo a.

Huomisen jälkeen sitten tänne päivittelen kuinka meni! Meneekö yhtään sen paremmin kuin tänään? Toisaalta tämän päivän perusteella ei voi muutakuin mennä ylöspäin... (Tai sitten menee ihan yhtä huonosti :D )

2 kommenttia

  1. Huomenna Hertalla on varmasti taas hyvä päivä :-D Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei auta muuta kuin toivota parasta! Ja pelätä pahinta... :D

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!