Kootussa Ravissa

2. maaliskuuta 2012

Vielä jaksan kirota tätä lunta... Ja Blogini sai näkyvyyttä!

Siis oikeasti. Mistä tätä riittää?
 Tällä hetkellä kenttä on sen näköinen, että ihan kuin sitä ei olisi koskaan kolattukkaan tänä talvena. Koko tammikuu siihen meni, ja KERRAN pääsin siihen ratsastamaan niin, että se oli kokonaan kolattu. Nyt lunta on taas 50 cm kauttaaltaan siellä ja hankilaukalla mennään. Siinäpä vasta "hyvää" treeniä kisoja ajatellen.

Keskiviikkona 29.2.2012. Tälläinen on meidän kentän näkymä, mites teillä? Muutama tonni vähemmän lunta? :)


Olkaa iloisia, te, joilla on maneesi tai hyvä kenttä, johon kuuluu sellaiset vehkeet, joilla se pysyy hyvänä! =)

Nyt on sitten väkisinkin tullut liikutuksesta lähinnä hankilaukka tyyppistä. Nyt tänään ja eilen on suojasää ollut niin paljon plussan puolella, että lumi on todella sohjoa. Tällä hetkellä on melkein mahdotonta mennä hangessa joka pettää kohdasta jos toisesta. Tilsoja tulee ja hevonen kompuroi, tai on muuten vain nenillään. Eihän tämä voi kovin turvallista hevosen jänteiden ja nivelien kannalta edes olla?

Onneksi päästiin kuitenkin taas valmentautumisen makuun ja Hyyppärään ollaan päästy treenaamaan. Nyt täytyy vain yrittää pitää se kerran viikossa-vire käydä siellä, jotta pääsee edes jotain tekemään. Kisat lähestyy ja vaativa been juttuja ei oikein puolimetrisessä sohjo hangessa voi tehdä. :)

Kaikenkaikkiaan, vaikka olosuhteet on mitä on, niin H on ollut todella hyvä ratsastaa! Laukassa on eniten ongelmia kokoamisasteen säilytyksen kannalta, mutta jos treenimuoto on hankilaukka, niin en ihmettele ettei se oikein ole päässyt edistymään. :D

No mutta kevät on ihan kohta täällä! Sitä odotellessa, TUE KESÄÄ, SYÖ LUNTA!  :)

AINIIN!

Uusimmassa Hevoset ja Ratsastus lehdessä oli tämä minun pikkuruinen blogini päässyt blogi listaan. :)
Lehdessä siis oli juttua hevosblogin kirjoittamisesta ja lopussa oli lista muutamista hevosaiheisista blogeista. Minun blogini oli heti listalla toisena! Kannattaa varmaan alkaa varomaan mitä täällä kirjottelen.
Jännä että blogini oli edes listalle päätynyt, eihän täällä edes paljoa ole lukijoita. Mutta en mä valita! Mukava juttu. =)

3 kommenttia

  1. soot pro ni siks susta huudellaa jo h&r lehes;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D joo älä unta nää. kiinnostais vaan tietää miten tää sinne päätyi, kun ei tätä edes moni lue ja on paaaaaaljo isompiaki blogeja ja muutenki moniamonia blogeja maailmas. :D Jos se on painovirhe?

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!