Kootussa Ravissa

6. maaliskuuta 2012

"Esra palkitsee vuosittain lajeittain 3 parasta ratsukkoa..."

"... Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanottamaan palkintosi, Onnittelut aluerankingissa sijoittumisesta!"

Näin siinä sitten kävi. :) Jos nyt oikein ymmärsin niin Hertan kanssa olimme kaudella 2011 Etelä-Suomen alueen kolmanneksi menestyinen ratsukko aluerankingissä kouluratsastuksessa! Jeeeeee saan elämäni ensimmäisen ranking palkinnon! =D

Nuorissa ratsastajissahan olin ykkösenä ylivoimaisesti (minulla 41 pistettä, kakkosella 15), mutta ESRA suudessa viisaudessaan palkitsee KAIKKI muut ikäluokat aluerankingissä, paitsi nuoria ratsastajia. Tosi hienoa...
 Asiasta laitoin valitusta syksyllä mutta vastausta ei kuulunut. Tuskin siis palkintoa ykkössijasta saan, vaan tämä on tuo ratsukkokohtainen palkinto. Noh, kelpaa sekin tottakai, en edes tiennyt että sellainen jaetaan!
Voin sitten palkintojenjako tilaisudessa esittää muutaman kysymyksen tästä vääryydestä... =D

Toi taas hieman lisäpuhtia treenaamiseen ja kisaamiskuumeeseen tuo palkintotieto... Onneksi ollaan koneellisesti saatu kentälle tehtyä edes siisti kahdeksikon muotoinen ura, jotta voi treenata! Kovahan se on (jäätä) mutta kyllä siinä voi käynti/ravi/ja hieman laukkaakin mennä.

Tosin tänään H vähän kuumeni positiivisella tavalla ja se alkoi vaihtelemaan laukkoja joka toisella ja jokaisella askeleella vaikka yritin istua hiljaa selässä paikallaan... Päätinpä sitten hyödyntää sen intoa, ja kokeilen vaihtoja kakkosella. Sieltähän ne tuli jatkuvasti puhtaana! Monta kertaa otin pitkälle sivulle neljä vaihtoa joka toisella peräkkäin ja hyvin meni, täysin puhtaasti.

Todistusaineistona laitan tästä videon! ;) Kunhan sen saan käsiini ja koneelle! Odottakaas vaan.

3 kommenttia

 1. Oho! Hei paljon paljon onnea sijoituksta! :)

  Blogistasi tuli kyllä yksi suosikeistani! Liityin lukijaksi ihan hetki sitten :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun kiva :) Onkos sulla blogi? Yleensä käyn aina itsekkin kurkkaamassa omien lukijoiden blogeja :)

  VastaaPoista
 3. onnea! (:

  Tosi kiva blogi, pitääkin alkaa lukijaks (:

  Tossa on mun blogin osote jos haluut käyä kattomassa.
  http://hupsuliini.blogspot.com/

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!