Kootussa Ravissa

24. maaliskuuta 2012

Vaihtoja joka toisella

Tässä on nyt se puhumani video, jossa mennään jäisellä kentällä vaihtoja jokatoisella. Ja tosiaan en siis periaatteessa aikaisemmin ole mennyt, ja tuolloin ne yhtäkkiä tulivatkin sujuvasti ilman mitään ongelmia. Hepo oppii itsekseen näköjään. :) Eihän ne tosiaan mitään GP vaihtoja ole, mutta sieltä ne kuitenkin tulee. :D

On ollut hirveä kiire vaihteeksi, joten en edes ole oikein ratsastamassa kerinnyt käydä. Kenttäkin on surkeassa kunnossa. Todella sohjoinen. Huomenna olisi Mikkelissä ensimmäisen tämänkauden kilpailut. Kansalliset on siis kyseessä ja meidän treenit sitä varten on ollut kävely jäisellä kentällä... Hienoa. Tosin eilen pääsin vähän jo laukkailemaan. Toivottavasti menisi kisat silti hyvin,ettei Mikkeliin asti tarvitsisi tyhjin käsin lähteä.

5 kommenttia

 1. Tosi kivan näköisesti sujuu vaihdot! Olen itsekin luultavasti tulossa Mikkelin kisoihin, en tosin kisaamaan vaan katsomaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne sujuu yllättävän hyvin, vaikkei niitä ole treenattu ollenkaan. Tuo oli eka kerta kun pyysin nimenomaan joka toisella vaihtoja, ja sieltä ne sitten yhtäkkiä tulikin. :)

   Ehkä näemme siis Mikkelissä huomenna! :)

   Poista
 2. Juu, me tullaan kattomaan ainakin nuortenhevosten luokka, kun valmentajani oli menossa omalla hevosellani siihen mutta ei sitten mennytkään ja katsotaan varmaan sinne He A:n loppuun asti (:

  Saatan ottaa kamerankin mukaan jos vaikka kuvaisin siellä! (:

  VastaaPoista
 3. ihana mira :DDDDD "voitsä tulla uudelleen..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :D vähän pitää olla tilanne kuvausta!

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!