Kootussa Ravissa

29. tammikuuta 2012

KorK:in & Kyran synttärit Ruskeasuolla

Olin siis eilen (28.1) KorKin ja Kyran yhteissynttäri gaalassa Ruskeasuolla. Aivan mahtava show! Tosin olisin tahtonut nähdä enemmän itse Kyran esiintymistä, mutta hienoja olivat muutkin showt! Varsinkin koirien agility "knock out" kilpailu kouluratsastajat vs esteratsastajat ;) Kilpailun voitti Eetvartti Kaali hevosella Potilas, eli kouluratsukko vei voiton ... ;)

Itse ratsastus/treeni saralle kuuluu tällä hetkellä hiljaista. H:lla on sitten sovitusti lepokausi ollut käytännössä melkein koko tammikuun. Itselläni on ollut niiiiiin kiirettä koulussa etten ole kerinnyt ratsastamaan kuin vain viikonloppuisin, joten annettiin Hertan sitten suosiolla olla vähän enemmän lomailemassa. Tämähän on siis aivan normaalia kisahevosilla, tekee vain hyvää koko kropalle, sekä mielelle. Nyt helmikuun vaihteessa alkaa sitten taas työnteko, sillä kansalliset häämöttää jo maaliskuun lopulla!!!

Osittain myös siksi on ollut taukoa ratsastuksessa, sillä meidän kenttä on lumen vallassa... 50 cm lunta, joten enhän minä voi kokoajan pelkkää hankitreeniä mennä! Nyt ollaan saatu KÄSIN kaivettua urat vapaaksi kentältä, ja pikkuhiljaa lähdetään laajentamaan niin että pääsee tekemään ympyröitä vaikkapa...

Työnjako on ollut selkeä, olen ottanut äitini mukaan tallille kolaamaan kenttää siksi aikaa kun itse ratsastan! :D Ei siinä mitään, kuntoilun kannalta! Ihan mielellään äiti käy lykkimässä lunta 2 tuntia niin ei tarvitse erikseen lähteä enää lenkille.

Sanonpa vaan, te joilla on maneesi / hoidettu kenttä, NAUTTIKAA! Huvittavaa on, etten oikein talven aikana pääse treenaamaan kunnolla, mutta silti kisakausi on mennyt ihan mukavasti aina kesäisin. Toisaalta, se vaatii sitten sitä, että treenataan uusia asioita samalla kun käydään kisoissa, eli kisakaudet on aika rankkoja, talvella sitten taas hummaillaan vain, vaikka olisi aikaa treenata. Mutta, näillä mennään. Köyhän ihmisen treenaamista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!