Kootussa Ravissa

20. syyskuuta 2011

Sarjalaukanvaihtoja

Jipii, tänään se sitten tapahtui! 4 puhdasta laukanvaihtoa joka TOISELLA askeleella!

Ja tietenkin, vahingossa. :D

Ollaan Hertan kanssa harjoiteltu hieman sarjavaihtoja, sillä jos ens kaudella olisi tähtäimessä PSG/Va A radat, niin niissä on vaihdot joka neljännellä ja joka kolmannella. Vaihdot joka 3 sujuvat ihan ok, kun taas vaihdot joka 4 ovat vaikeampia... Johtuu siis siitä, etten oikein osaa laskea "1,2,3, Vaihto, 1,2,3, Vaihto". Helpompi minusta on laskea " 1,2, Vaihto, 1,2,Vaihto"... vai miten se meni...? Menin nyt jo sekaisin!
Noh, kuitenkin, helpompi laskea 1,2,3 1,2,3 kuin 1,2,3,4 1,2,3,4... Tai jotain sinnepäin?


Eli asiaan takaisin. Emme ole varsinaisesti vielä harjoitelleet edes niit ävaihtoja joka kolmas ja joka neljäs, olen itsenäisesti kentällä joskus huvikseni vain kokeillut ja ne on tullut sieltä vähän miten sattuu. Välillä joka kolmella ja välillä joka neljällä sikinsokin kun en osaa laskea.


 Tänään kuitenkin vaihdot joka kolmannella tuli 2 kertaa samantien puhtaasti kun vain halusin kokeilla, jotta saisin videolle. Oho! Vaihtoi siis joka kolmannella niinkuin pitikin, mutta aina itse vaihto ei ollut ihan puhdas, mutta teki sen kuitenkin nappiin pyynnöstä!
Sitten kolmannen kerran yritin kokeilla joka kolmannella, mutta Hertta sekosi jaloistaan ja alkoi kuumua ja ensimmäinen vaihto meni plörinäksi. Siitä se sitten otti muutaman laukka-askeleen, jonka jälkeen pyysin uutta vaihtoa ja se vaihtoi liian nopeasti, ennenkuin apu edes tuli. Sitten huusin vain "ei" ja se vaihtoi jo joka toisella loppu diagonaalin! Tuli siis 4 laukanvaihtoa joka toisella askeleella diagonaali loppuun! Ja kaikki vaihdot puhtaita! Videollakin kuuluu kuinka revettiin nauruun omistajan kanssa, kun Hertta kuuliaisesti yrittää vaihtaa laukkoja aina kun huusin ei ei ei. "Ai, no tämäkö laukka? Ai ei, no entäs tämä, entä tämä, entä tämä?"  Kuuliainen hevonen!


Siitä vaan sitten seuraavia kisoja kohti, jotka ovat Laaksolla aluejoukkuemestaruudet sekä Lahdessa seuraavana päivänä aluekisat. Lahdessa menen Va B:1. (huomhuom, siinä tulee vain laukanvaihto askeleessa ;)  hehheh)
Toivottavasti kauden viimiset kisat mitä viedään, menisivät hyvin ja saataisin vielä edes yksi rusetti rusettiriviin. :)

Sitten voikin jo hetken huilata ja unohtaa kisapaineet. Jos vaikka taas rennommalla meiningillä unohtaisi hetkeksi treenaamisen ja vaikka vähän hyppelisi esteitä :)
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!