Kootussa Ravissa

16. elokuuta 2012

Kirjoittelu tauko ja paljon kisoja

Pahoittelen yli kuukauden kestänyttä kirjoittelemattomuutta! Ei vain yksinkertaisesti ollut aikaa töiden ja harjoittelun ja kisojen lomassa enkä yöllä halua istua koneella :D (tosin eipä tätä ryysikseen asti luetakkaan.)

Kisat on nyt lähteny sujumaan ja sijoituksia on alkanut satelemaan! Alkukauden "surkeat" tulokset ovat johtuneet pääosin tuomareiden suruista näkemyseroista. Itse ratoihin ollaan oltu tasaisen tyytyväisiä ja radat ovat tasoltaan olleet samaa joka kisoissa, aina vaan paranemaan päin. Lappeenrannassa Va A:0 saatiin 7 % erot! Savijärven aluekisoissa sen sijaan 10% erot! C tuomari antoi VaB:3 63% ja H tuomari 53%!!! Siis radasta jossa ei ollut yhtään rikettä!

Mutta onneksi nyt kesän puolivälin ylitettyä yhtäkkiä on tuomarit olleet vaativan radoista yksimielisiä ja heti ollaan oltu sijoilla! Ainut ero on se, että kyseessä on ollut kansallisia/isompia aluekisoja, joissa on ollut "vanhoja" ja kokeneita monen vuoden aijan toimineita tuomareita. :) Toki on ollut radoissakin AINA jotain parannettavaa mutta kun ne eivät totaalisesti ole olleet alle 60% arvoisia. Nyt kun yksimielisesti tuomarit ovat tuomaroineet, niin kappas, aina palkinnoille ollaan päästy. :)

Hepo on kyllä ollut todella hyvässä vireessä! Radoilla on alkanut löytyä kontakti hevoseen, vaikka se jännittäisi "laiskistumalla/kuuroitumalla". Avot ja sulut on saatu kuntoon etc. Nyt suurin "ongelma" on tehdä selkeämmät erot varsinkin laukkaohjelmassa koottujen ja lisättyjen askellajien välille. Tätä treenataan. ;)

Eli viime aikaiset tulokset (myös tulokset sivulla näkyy!) ovat: 4.8, Va B:3 kanallinen  sija 5, pros 61
sekä alue Va B:3 Porvoossa sija 3 Prosentein 61.7 (koko luokan olin toisena, kunnes vika ratsastaja kiilas ohi 61.8 prosentilla... ;))

Seuraavat kisat ovat Lahden kansalliset, jossa en vielä osaa päättää menenkö Va B:1 vaiko Va A:0... Hakeakko sijoituksia Vaativasta Beestä vaiko treenata Vaativa Aata?

Kuvia Savijärven aluekisoista heinäkuun lopulta alla. Maailman kamalin keli oli tuolloin ja paarmoja miljoona...


Sulkuväistö, Toinen tuomari antoi 6,5 ja toinen 5...???

Alkutervehdys. C tuomari antoi 7 ja H tuomari 5... :D Huvittavaa


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!