Kootussa Ravissa

5. elokuuta 2013

Ristiriitaset tuntemukset

Sunnuntai oli kisapäivänä paljon parempi! Hertta säilytti hermonsa koko päivän ja esitti hyvän radan ja keskittyi täysin työskentelyyn! =)

Tunne selässä radan aikana oli helpottunu ja jotenki simppeli. Tuntui että mä vaan ratsastin radan ja hevonen on kuulolla ja tekee kaiken mitä mä pyydän. Ei tullut missään vaiheessa sittä "o-ou" tunnetta... :D
Raviohjelma oli hyvä ja käyntiohjelmaki rullas tänään, koska H ei ollut niin jännittynyt. Laukkaohjelmaan olin tosi tyytyväinen eilisen jäljiltä ;)

Tällä kertaa vain se ei näkynyt pisteissä eikä tuomarin mielestä menty hyvin. Noh, ei voi mitään, pääasia että "tuli korjattua" lauantain moka. :)
Toinen tuomari antoi hikiset 59% mikä on kyllä aika vähän rikkeettömästä ja sujuvasta radasta, mutta joku siis jäi puuttumaan siitä. Papereissa ei kyllä ollut mitään kummempia moitteita, joten varmaan skaalan käyttö oli alemmalla tasolla. Ihmetytti kyllä laukanvaihto pisteet, sillä ne oli puhtaat. Saatiin niistä molemmista "5, puhdas, pieni". Mun mielestä tosi rankalla kädellä rankastu jos vaihto oli vain"pieni". :o Toinen tuomari antoi 7 ja 6.
Toinen tuomari antoi kokonaisuutena 62,2%. Elikkäs yhteisprosentit jäi vaan 61,029.

Loppukommenteissa oli hauskin eroavaisuus... :D Toisessa paperissa luki "ravissa tahtiongelmia" kun taas toisessa "tahdikas ravi". :D
Tällä kertaa ei miellytetty, mutta kyllä me ollaan tyytyväisiä molempiin ratoihin, etenkin PSG:hen vaikka siellä sattuikin pelästyminen. On vaan kiva huomata että ei tosiaankaan ole meille enää tasona tavoittelemattomissa!  Tuomareiltakin vain positiivia kommentteja siltä saralta, eikä yhtäkään "ette ole valmiita tälle tasolle" kommentteja. :)
Kyllä me aletaan nyt keskittymään noihin Va A/PSG ratoihin loppukaudeksi! Muutamat Va B radat käydään, jos muita luokkia ei löydy.

Tässä on vielä video lauantain PSG:stä. Siellä Hertan jähmettyminen, mutta ennen sitä kaikki sujui aika sujuvasti. :)


Kuvia näkyy http://hertjekker.otukset.fi/kuvat/2013/Tampere+Dressage+Festival+2/Kaikki/a-c/, nämä siis sunnuntain Va B radasta. Mun mielestä tosi hyvännäkösiä kuvia. Ostan kyllä itselleni, en vain viitsi luvatta kopioida suoraan tänne blogiin niitä vielä, ennenkuin olen ostanut ne. :)

Nyt rankan vlopun jälkeen huomaan olevani entistä pahemmassa räkätaudissa. Olo on mitä kaamein, joten hyvä aloittaa loma näin!

Lisäilen seuraavaan postaukseen kuvat suoraan tänne ainakin lauantaista ja myös sunnuntaista jos niitä löydän lisää. :)

Seuraavat kisat sitten pe 16.8 Harjussa Prix St Georgesin merkeissä!

2 kommenttia

 1. On se vaan niin hieno ilmestys tuo Hertta :) Nätti suoritus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta osaa kyllä väläyttääkkin! :) kaikki ei vaan siitä tykkää, aikamoinen mielipiteitten jakaja :/

   Vielä me saadaan PSGkin kulkemaan :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!