Kootussa Ravissa

12. elokuuta 2013

Kova on taso

Harjun kisoihin on enää alle viikko ja ilmoittautuminenkin sulkeutui eilen. Katselin lähtijöitä meidän Prix St Georges luokassa ja voin todeta, että taso on todella kova, mutta oon nyt muuttanut asennettani! Ihan sama ketä siellä on. Me mennään tekemään parhaamme ja aloittelijoitahan me tuossa porukassa ollaan mutta mitä sitten? Katsotaan miten käy. Kunhan ei viimeisiä olla. :)
Aiemmin mulla on joku alemmuuskompleksi ollut aina kisoissa. Nään hienoja hevosia verkassa ja alan puhumaan taustajoukoille "mitä me täällä tehään, noloo edes yrittää".
Nyt oon päättäny lopettaa tän vikisemisen ja ratsastan niin hyvin kuin pystyn, riitti se hyvään tulokseen tai ei.

Hertta oli eilisen päivän vapaalla, koska meille tuli äkkilähtö klinikalle siitostamman kanssa. Varsa kirjaimellisesti puri sitä tissistä niin että lähti peukalon pään kokoinen pala! Verta tuli kiitettävästi... Viikissä ylimääräinen ihokaistale leikattiin pois ja nyt on sulfakuuri päällä. Varsa ei saisi imeä tällä hetkellä kipeästä nisästä mutta milläs sitä vahdit? Mielenkiintoinen rupeama tulossa.

Huomenna sitten valmennukseen Hyyppärään! Teen tarkan treenipostauksen jos jotain kiinnostaa lukasta :) Yritän saada myös videomateriaalia!

6 kommenttia

 1. Monelta sul on huomen valkku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok mul on sit sun jälkeen :)

   Poista
  2. No sittenhän me nähdään huomenna ainakin vilaukselta. :) Nään sitten tän sun uuden hepan! Me kuule saatettais saada kova joukkue kasaan aluemestaruuksiin! =)

   Poista
 2. Minua ainakin kiinnostaisi videot ja tarkka treenipostaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkan treenipostauksen lupaan, videoa yritän saada. =) Toisin sanoen, jos H:n omistaja osaa mun kännykällä kuvata niin sitten. ;)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!