Kootussa Ravissa

2. elokuuta 2013

Iik, huomenna Tampere

Alkaa jo vähän jännittää. Huomenna meitin pitäis räveltää ekaa kertaa PSG kansallisella tasolla! Jos nyt ei ihan luokan viimeinen olisi, niin olen kyllä tyytyväinen. :D
Prosentit olisi kyllä tarkoitus saada 60 tienoille, toki riippuen mikä on yleisesti ottaen tuomareiden linja luokassa.

Mun niska on alkanut  jo hellittää, pää kääntyy jo, mutta ke ja to oli niin kova niskasärky ja siitä seurannut päänsärky, että ratsastukset oli tosi vähällä. Ke oli vapaa mun työvuorojen takia ja to kävin juoksuttaa eteenalas venyttäen aamulla Hertan. Välillä mun mielestä tekee hyvää muuttaa työskentelymuotoa. Joka päivä ei mentäisi "kisamuodossa" vaan välillä matalempi ja eteen-alas-tyylinen tekee kyllä hevoselle kuin hevoselle hyvää. Tänään käyn sitten vähän PSG ohjelman juttuja läpi, mutta pääpointtina yritän saada H:n vain läpiratsastettua. Eli nopeaksi takajaloistaan ja kulkemaan kunnolla ylämäkeen, sekä otan kisamuodon taas mukaan.

Lähtöajat on ihan mukavat, ainakin lauantaille. Starttaan PSG:n luokan kolmantena klo 14.40, jonka jälkeen voidaankin lähteä ajelemaan takas kotiin, sillä tässä tasossa on ihan turha sijoitusta lähteä hakemaan. Me kuitenkin vasta rävelletään noita PSG ratoja. :) Ei siis tule älyttömän pitkä päivä!

Sunnuntai onkin sitten vähän pidempi päivä. Starttaan Va B: luokan taas kolmantena, mutta klo 11.50, eli lähtö on jo ennen yhdeksää aamulla tallilta... Ja jos rata menee hyvin, sijoituskin voi olla mahdollista, niin luokka loppuu vasta viiden aikaa illalla, eli joudutaan koko päivä vain odottelemaan siellä. Noh, ei voi mitään! Eikä oikeestaan mua haittaa. Mulla loppui tänään kesätyöt ja oon vähänniinkuin lomalla! =)

Emme jää Tampereelle yöksi, vaikka aluksi niin haaveilin. Sinne ei aja meiltä kuitenkaan kuin noin 2h per suunta, joten hevonen tykkää enemmän tulla kotiin nukkumaan yöksi. Ja onhan se halvempaa näin. Tälläisiä peeaa-kisaajia kun ollaan. =) Herttakin matkustaa tosi nätisti, niin on sillekkin mukavempi.

Tänä vuonna emme ehtineet saamaan HyvUran-joukkuetta kasaan SM-kisoja varten. Herättiin vähän myöhässä tähän. Ensi vuoden joukkue SM:iin on sitten tavoitteena kasata joukkue, ja toivottavasti Hertta on silloin kunnossa niin päästäisiin kokeilemaan SM-kisojakin! Tämän vuoden aluejoukkuemestaruuksiin saatetaan kyllä saada ihan varteen otettava joukkue kasaan... Let's see. ;)

Toivotaan että huomenna menee hyvin ja ei tarvitsisi hävetä PSG radan jälkeen! Peukut pystyyn!PS. Jos joku on tulossa kuvaamaan, niin saa toki yrittää napsia ja lähettää! =) Hovi-kuvaajamme tulee kyllä mukaan, mutta ainahan kuvat on tervetulleita!

4 kommenttia

 1. Tampereella tavataan sunnuntaina! Tää on sinne tulossa röveltään vaativaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs näkyykin! En huomannutkaan ensin. :) Ehdin nähdä teijän radan sopivasti :)

   Poista
 2. olitko lappeenrannassa kisaamassa tossa perjantaina 26.7?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu. Jätettiin se väliin, kun mulla oli töitä sillon. :) kuis?

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!