Kootussa Ravissa

11. elokuuta 2013

Intermediate I

Kuten otsikosta voi arvata, huvikseni opettelin Inter I ohjelman ja aattelin kotona ratsastella sitä läpi. Ihan siis puhtaasti testi mielessä!
Oli ihan mukava todeta ettei se ohjelmana ollutkaan niin vaikea kuin luulin. Toki se siis on vaikea, muttei sittenkään ihan saavuttamattomissa, ainakaan hyvällä tuurilla.

C Terhi Lehtimäki www.terhil.blogspot.fi
Ensimmäinen ongelma minkä heti huomasin, oli kentän pituus. Tämähän on pitkällä radalla, kun taas meillä on pikkunen kenttä. Koitappa siinä sitten änkeä laukkasulku-siksakkia pienelle kentälle kun se kuuluisi tehdä pitkällä! Laukkasulut ja niistä vaihto on yleensä ollut ihan sujuvia meille, mutta enhän mä millään saanut siksakkia lyhyelle kentälle, ilman että vaihdot meni kuin seinään pysähtyen kun aita tuli vastaan. Tyydyin tekemään sitten vain yksittäisiä laukkasulkuja ja siitä vaihto.

C Terhi Lehtimäki www.terhil.blogspot.fi
Interissä tulee jo kokonainen piruetti. PSG:ssä tulee vain puolikkaat, joten en kokonaisia ole oikeastaan tehnyt. Ilokseni voin todeta että kokoainen piruetti tulikin tosi kivasti molempiin suuntiin! Ei mun tarvinnut kuin tehdä 1 piruetti kumpaankin suuntaan niinkuin ne Interissä ratsastetaan ja ne oli tosi kivat. Ei mitään ongelmaa! H säilytti hyvin rentouden, vaikka yleensä se vähän jännittyy ja tyssää piruettiin. Pidin vaan koko ajan huolen että se ei saa jäädä pohkeen taa! Mieluummin vähän isompi piruetti kuin paikalleen jäävä pyörähdys.

Sitten tuli sarjojen vuoro. Kolmoset tulee PSG:kin, joten se ei ole uusi juttu. Ne tulikin kertalaakista hyvin ja puhtaasti, pientä malttia olisi kyllä saanut olla. Kokeilinpa samantien sitten kakkoset perään ja nekin tuli heti ekana puhtaasti! Tosin meijän kentälle mahtuu vaan 5 vaihtoa kakkosilla, kun Interissä niitä pitäisi tulla 7 kappaletta kaiken kaikkiaan. Kokeilin sitten keskiympyrällä kaarevalla uralla kakkoset ja niitä saikin peräkkäin puhtaasti kaiken kaikkiaan 9 kappaletta! Vaihdotkaan ei ole ongelma jos mulla on hevonen laukassa hanskassa. Ja tämähän asia on meijän isoin ongelma, eli laukan kokoamisasteen ja hallinnan säilytys.
Isoin ongelma tässä hommassahan ei ole tosiaankaan nuo temput, vaan se kokoamisaste... Kyllä me selvitään Interin ohjelmasta jos mä saan sen hevosen läpi, suoraksi ja kokoaminen säilyy. Onpas yksinkertaista, mutta harmi kun ei helppoa... =)

Tervehdys!
C Terhi Lehtimäki www.terhil.blogspot.fi

c Terhi Lehtimäki www.terhil.blogspot.fi

KIITOS!
c Terhi Lehtimäki

Sisäänratsastus
c Terhi Lehtimäki

Vielä tähän loppuun kerron nyt täälläkin kaikille, että me saatiin uusi yhteistyökumppani! Keravan Horse & Rider on tästä lähin tukemassa meitä meidän matkalla. :) Kyseessä on siis keravalainen ratsastus- ja hevostarvikeliike, josta löytyy suuri valikoima kyseisiä tuotteita niin verkkokaupasta kuin myymälästäkin. Voitte käydä tutustumassa Keravan Horse & Rideriin joko logoa klikkaamalla tai www.horserider.fi

Odotan kyllä niin innolla tätä alkavaa yhteistyötä!

8 kommenttia

 1. Hei WOW!!! Tosi hieno juttu oikeesti! Teil on niinku sponsori! Onnea!

  VastaaPoista
 2. Te ootte kyllä sen sponsorin ansainneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) tää on tosi iso juttu meille!

   Poista
 3. Onneksi olkoon! Täällä keravalainen seuraaja/fanittaja on ihan innoissaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannustusjoukkoa siis löytyy! =D

   Poista
 4. Vasta tutustuin blogiisi ja kyllä jään seuraamaan teitä! Itsellä tavoitteena myös joskus menestyä kouluratsastuksessa ja päästä niin pitkälle kuin rahkeet riittää.. :) Tsemppiä paljon, täällä myös yksi Keravalainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kivaa kun liityit joukkoon mukaan! Ja vieläpä naapurikaupungista ;)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!