Kootussa Ravissa

9. maaliskuuta 2015

HorseFair Day 2

Day 2 takana!

c Jilla
Ihan erinäköinen kun se ei jännitä!
Näin myöhään vielä sunnuntain Horse Fair kuulumisia! Olisin tehnyt tämän jo eilen illalla, mutta YLLÄRIYLLÄRI netti lakkasi taas toimimasta sopivasti illaksi! Kyllä tuo Elisa Viihde lähtee hyvin nopeasti ikkunasta pihalle kohta! Tosin annan sille sen verran armoa, että tässä kun on töiden jälkeen aikaa olla puolituntia kotona, se toimii jotta ehdin tehdä postauksen... ;)

Tallialueella
Verrryttelyä
Koristellaan kerrankin kun saa! ;)
Keksittiin näille blingeille muutakin käyttöä ;)




Eli sunnuntai meni jo paljon paremmin kaikkien osalta kuin lauantai. Hertta oli jo kuin "aina täällä Messukeskuksessa asunut" joten sen kanssa oli paljon helpompaa. Itse verkka ja esitys meni heti hyvin, sillä kun H oli rento niin kyllä se vaan niin on että sen näkee kauas jo liikkeestä. Jos vaikka vertaa tämän ja edellisen postauksen ridakuvia, niin ihan on erinäköinen hevonen! Ja kaikki vain sillä, että onko se rento vai jännittynyt.
Molempina päivinä verryttelin tosiaan poliisihevoset kanssa, ja osa verryttelystä piti suorittaa samaan aikaan kun poliisihevosten show oli meneillään seinän toisella puolella. Lauantaina H:ta jännitti se meteli mitä poliisishowsta kuului, mutta sunnuntaina oli tunne että olisi hyvin voinut itse mennä poliisihevosten sekaan esiintymään, sillä H ei sanonut mistään mitään! Siellä ammuttiin ja laitettiin piipaa-auto päälle ja yleisö mylvi. Herttaa ei kiinnostanut lainkaan!

Mielestäni näistä Jillan ottamista kuvista näkee kuinka erinäkönen se oli lauantaihin verrattuna liikkeissään. Oli oikein mukavaa esiintyä itse hiekkalaatikossa kun Hertta oli rennompi. Saatiin jopa esitettyä vähän laukanvaihtoja joka toisella askeleella sinne 10 metrin voltille!
 Itse mykistyin kun näin nämä kuvat. En arvannut että se voisi oikeasti näyttää noinkin hyvältä! Kiitokset Jillalle kuvista!
c Jilla
c Jilla
c Jilla 
c Jilla
c Jilla

Hertta myös nukkui ja söi rauhassa jabassaan, joten jäi meillekkin aikaa kierrellä vähän messuja. Mitään en kuitenkaan ostanut (paitsi sorruin fitness puolelta ostamaan Freddyn housut itselleni Riikan ja Essin mainostuksesta... ;) ). Groomit olivat kuitenkin löytäneet hevospuolelta hienot Eskadronin pintelit ja hienot blingbling kumilenksut, joten saatiin vähän koristeltua Hertan "asua" muotinäytökseen. Oli aikamoinen tyylilyyli! Oikea supermodel, vaikkakin ehkä vähän tuhdimpaa mallia kuin normaalit mannekiinit... Jos Hertta oli leikisti sellainen XL-malli? Tai hei! Se oli Fitnessmalli! ;)

Verryttelyvalvoja kopissaan.
Sykeröt päähän niin johan muuttui röllipeikko kisahevoseksi!
Hertta kaikessa viisaudessaan! Voihan niitä heiniä syödä toiselta puolelta kaltereitakin, jos haluaa haastetta elämään... :D
Kaikenkaikkiaan jäi tosi kiva fiilis messuista. Aluksi jännitin tosi paljon että mitähän Hertta tuumaa ja mitä kaikkea me rikotaan siellä ja ketä jää meidän alle kun kiivetään persus edellä puuhun paniikissa... Mutta se oli niin hyväkäytöksinen ja fiksu että ihan yllätyin! Hyvää kokemusta molemmille! On taas normikisat ihan piis of keikkiä kun käy vähän muuallakin "maailmalla" :)




22 kommenttia

  1. Hertta oli tosi hieno, liikkui niin isosti ja helposti noin pienessä tilassa!

    Ainoa mitä olisin messuilta ostanut, oli nuo Freddyn housut, mutta tietenkään ei ollut enää omaa kokoa jäljellä! Lucky you ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mäkin vedin vielä viimeiset omat koot sieltä! Ei enää ollu mustia omassa koossa, joten jouduin ostamaan harmaat, tosin ne on aika hienot! Nyt vain harmittaa kun ostin tämän kuukauden "turhakkeen", niin en voi ostaa nyt Hertalle tässä kuussa enää mitään lisää... :'D Tiukka budjetti! :D

      Poista
  2. Hertta näyttää noissa kuvissa tosi kivalta! :) Hauskat noi blingbling kumilenksut, ja kyllä tuon eron huomaavlauntain ja sunnuntain kuvissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta esiintyi edukseen! Voi kun kesän radoilla päästäisiin samaan fiilikseen ja flowhun! :)

      Noi kumilenksut oli hauskat, mutta niitähän ei saa käyttää koulukisoissa. :)

      Poista
    2. Miksi ei saa käyttää blingkumilenksuja?

      Poista
    3. Se lasketaan hevosen ylimääräiseksi koristeluksi ja se on kieletty. Ei saa esim laittaa kukkiakaan hevosen harjaan koristeeksi tms niin ei näitä blingejäkään! Letittäminen on ainoastaan sallittu!

      Poista
    4. Niin ja se letittäminenkään ei ole pakollista ;) eli saa vaikka mennä olympialaisiin harja auki eikä siitä hylätä... :)

      Poista
  3. Onpas hyvät kuvat Jilla ottanut, ajoitus milloin laukaisinta käyttää on hevoskuvaamisessa kaiken a&o.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Onhan Jillan blogissakin ihan huikeat kuvat, joten on treenattu! :)

      Poista
  4. hieno! paljon freddyt maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Freddyt oli normaalisti 99,- mutta ostin 65. Poikaystävältä kinusin vielä että voiko hän maksaa puolet naistenpäivän kunniaksi jotta mulla riittää rahat :'D mutta onpa kivaa kun on hyvin istuvat housut!

      Poista
  5. Oi ihanat Eskadronin pintelit! Mistä liikkeestä ne löytyi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaverit taisi ostaa ne sellaisesta liikkeestä kun Just Dressage :)

      Poista
  6. Mikä kilpailu/luokka tai esitys tämä siis oli HHF:ssä? En itse päässyt tänä vuonna paikalle ja nyt jäi harmittamaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keravan Horse & Riderilla (siis meijän sponsori myös) oli oma pikkuareena tuolla ja siellä oli molempina päivinä ohjelmana kevään ratsastusmuoti. Siinä sitten oltiin Hn kanssa mukana esiintymässä ja mulla oli annettu päälle KL:n mallistosta vaatteet :) tuohon liiviin ihastuin täysin!

      Poista
  7. Kiva kuulla että messuilla meni hyvin! Hienoja kuvia ja hauskat tekstit :)
    t. Karoliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meni hyvin sillä kyllä vähän etukäteen jännitti että selvitäänkö hengissä :D

      Poista
  8. Voi vitsi Hertta on hyvännäköinen näissä kuvissa! Ja sä myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heee kerranki! XD ihan kerranki panostin ulkonäköön enkä vaan vetänyt nutturaa kireälle ja mennyt likasissa varusteissa! :D oon huono panostamaan! :D

      Poista
  9. Heissun! Järkkään blogissani valokuvauskilpailua, aiheena tietenkin viimeisin Horse Fair. :) Tervetuloa mukaan!

    http://lannennopein.blogspot.fi/2015/03/valokuvauskilpailu-helsinki-horse-fair.html

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihania kuvia ja ratsukko! <3

    Mitä mieltä oot (millaisia kokemuksia on), kannattaako ostaa valkoisia bootseja, nahkaisia? Pysyykö kohtuullisen puhtaana ratsastaessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta vaan jos ne tosiaan on nahkaiset tai sellaiset "liukkaat". Kunhan ei ole huokoista pintaa! niitä et saa puhtaaksi sitten millään ja kuluvat nopeasti kun kokoajan joudut pesemään.

      jos taas on liukaspintainen niin ihan vaikka sienellä ja vedellä saa jo aika puhtaaksi. Sitten kun kunnolla tahtoo pestä niin esim, Eskadronin bootsit voi heittää pesukoneeseen. :)

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!