Kootussa Ravissa

3. maaliskuuta 2015

Hertta jo parempi

En tiedä mitkä tammapäivät Hertalla oli viimeisen viikon aikana, mutta nyt se on taas oma ihana itsensä. Normaali ratsastaa, tekee mielellään töitä eikä ole niin teatraalinen kaikkeen. Hyvä niin! Voi hyvinkin olla että kyseessä oli kevään ensimmäisiä kiimoja. Hertta harvemmin niitä näyttää kunnolla, mutta käytös voi hieman muuttua. Mun täytyy aina merkkailla näitä kalenteriin ylös, jotta pysyisin jotenkuten niissä perillä ja osaan varautua. Tietää sitten jos johonkin tärkeiden kisojen kohdalle osuu Hertan lohikäärme-moodi.. :D Jes.

Hertalla on ollut nyt kevyempää oman koulun takia. Mun on ollut pakko perua valmennuksia ja ratsastuksia koska mun on yksinkertaisesti pakko lukea näihin. Tällä viikolla on 3 eri tenttiä, kaikki eri aihealueista. Kemiaa, farmakognosiaa ja lääkevalmisteiden myyntilupaa. Ainut mikä noista kiinnostaa on lääkevalmisteiden myyntilupa. Ja nuo kaksi ei kiinnostavaa ovatkin roikkuneet mulla mukana tekemättöminä 4 vuotta... hups. Mutta pakko se on taistella lävitse!
Kaikenkukkuraksi olen nyt hieman kipeänäkin ollut, joten tällä hetkellä ei  tosiaan ole mitenkään hyvä kausi menossa.

Ensi viikonloppuna on Helsinki Horse Fair messut johon siis menemme Hertan kanssa molempina päivinä esiintymään Keravan Horse & Riderin areenalle "muotinäytökseen". Hah, oikein mannekiinit! Ihan ollaan mallinmitoissa ja silleen. ;)
Jotain pitäisi keksiä sitäkin esitystä varten. Esitän siis Hertan ratsain. Vielä ei ole mitään hajuakaan mitä siellä teen, mutta ei kai se haittaa! Kunhan on hauskaa.
Eniten jännittää kuinka kevät etenee, ja pääsenkö vetämään Hertan paikanpäälle.. Mulla kun ei ole kunnon vetoautoa, joten kesäkelejä tässä odotellaan jotta päästäisiin taas liikumaan Hertan kanssa.

Jos olette menossa Messukeskukseen viikonloppuna niin tulkaahan moikkaamaan! :)

Sain eräänä päivänä tallilta kaveriltani kuvaterveiset.. :D
Hertta oli kuulemma ollut päiväunilla kun viereiseen karsinaan mentiin tarjoamaan naapurille omenaa. Hertta kuuli omenan puraisun ja heräsi oitis päikkäreiltään ja aloitti hörisemään unenpöpperössä "missä täällä on omenaa?!"
Kuva otettiin tuolla hetkellä ja Hertan ilme kertoo kaiken! :D Äkkiä ylös ja ovelle kerjäämään!

12 kommenttia

 1. Voi ei ihana toi viimenen kuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosissaan herää kesken päikkäreiden ja huolissaan vääriin suihin menevästä omenasta!: :D

   Poista
 2. En yhtään ihmettele jos farmakognosian kurssi on jäänyt roikkumaan... Kamalin kurssi koko tutkinnosta! :D Koska muuten valmistut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yhtä rääkkäystä! Ei ketään pitäisi pakotttaa lukemaan sitä! :D

   Mun piti valmistua nyt kesällä mutta taidan joutua pyytää lisäaikaa.. :) jos ensi jouluna tai ensi keväänä? Haluan jo pois :D

   Poista
 3. Opiskeletko farmaseutiksi vai proviisoriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farmaseutiksi vaan :) ei taida mun aivot ja kärsivällisyys riittää proviisoriks.

   Poista
  2. Pisti silmään tämä kommentti, ja pakko kysyä, että oletko suorittanut nuo farmasian opinnot siis pidemmässä ajassa kuin se 3 vuotta / oletko saanut opinnot järjesteltyä sopivasti? Itselläni on ensimmäinen vuosi vasta menossa farmaseutin opintoja ja olen jo nyt ihan lopussa, niin itse siis todennäköisesti teen tutkinnon neljään vuoteen :D.

   Poista
  3. Joo 4 vuodessa yritin mutta esim farmaseuttisen kemian laskuharjoitukset pitää mut nyt tuolla yli 4 vuotta. Seuraavan kerran ko tentti on vasta lokakuussa joten joudun sinne asti odottamaan sitä. Eli joudun venyttää tod näk 5 vuoteen :/ mutta älä huoli! Et todellakaan ole ainut ja tuo on ihan normaalia. Moni munkin vuosikurssilta vetää 4 v :) eka vuosi varsinkin on tosi rankka joten ymmärrän :)

   Poista
 4. Mikä tuo kuivike on hertan karsinassa? Näyttää ihanan pehmeältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on olkea! Se on tosi pehmeetä ja Herttakin makoilee nykyään paljon kun siellä on niin mukavaa köllötellä :)

   Poista
 5. Hertta on kyllä niin älyttömän söpö ihanuus! Näyttää ihan Hemulilta mekossaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemuli xD ehkä se vähän on joo :'D punapää hemuli pinkissä mekossaan aina juttelemassa :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!