Kootussa Ravissa

13. elokuuta 2015

Terveisiä Aachenista!

Täällä on ihan huippua!!

Aina olen seurannut vain netin välityksellä ison maailman menoa ratsastukessa ja nyt astuin keskelle sitä kaikkea! Totilas bongattu 5 metrin päästä, Valegroa emme ehtineet jäädä katsomaan, mutta la ja su ehtii vielä hyvin. :)

Expo alue on uskomaton! Siis en ehdi edes käymään näissä kaikissa vlopun aikana! Ostin jo Dyonin  bridongohjat Dyoni  kankisuitsiin Hertalle, joita olen jo pitkään havitellut.
Ostin myös tietenkin Aachen 2015 lippiksen ja pikeepaidan, turistina täällä sitten kuljen lippis päässä Suomen lippuja heilutellen aina suomalaisten suoritusten jälkeen ;) Kunnon juntti!

Onnistuinhan  mä myös jo sähläämään tapani mukaan... Latasin kameran akut ja otin laturinkin mukaan... mutta muistikortti... sitä ei ollutkaan järkkärissä, sillä se oli lainassa videokamerassa. Olen niin tyhmä! Tänään en siis saanut kuin kämäsiä kännykkäkuvia... toivotaan että löydän täältä Aachenista jonkun kameraliikkeen joka myisi muistikortteja. Pakko saada kuvia!

Huomenna olisi Charloten Meet and Greet tapaaminen KL:n ständillä klo 13... katsotaan uskallanko mennä pyytämään nimmaria!

Ja miettikää... tämän päivän lippu tänne maailman huippujen keskelle maksoi 10 euroa.... aivan järkyttävää! Ihan ilmaista suorastaan. Suomessa taitaa Finnderbykin maksaa enemmän :D

Postasin vain pikaisesti kännykällä, enkä osaa Bloggerin sovelluksella oikein lisätä kuvia. Käykäähän seuraamaan mun Instagram tiliä! Sinne lisään parhaani mukaan kuvia! Nick on noorapel :)

5 kommenttia

 1. 10e??? Joo, olen kuullut että huippukisojen katsomoihin ei ulkomailla ole suuretkaan pääsymaksut, mutta että ihan 10e.. Olen hämmästynyt! :D Vertaa vaikka Horse Show'hun josta saa pulittaa hyvässä lykyssä satasia, mikäli parhaat paikat tahtoo. Paljonko sun reissulle tuli hintaa kokonaisuudessaan, lennot & majoitus, ruoka yms. (raha-asiathan eivät kuulu blogiin, mutta olisi kiva kuulla jotain osviittaa tuollaisen paketin hinnalle, alkoi nimittäin itseäkin kiehtomaan ulkomaille maailmanhuippujen sekaan lähtö ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Parempia ei maailmassa näe ja vielä ihan polkuhintaan!

   Koitan vähän laskea tähän tälläin nopsaan!

   - Lentoliput edes takas 88e finnair
   - näytösliput: to koulu 10e, pe kenttä maasto-osuus 22e, la koulu GP Special 30e j sunnuntain GP kür finaalit 40e, eli neljän päivän liput thteensä 100euroa! (Vrt. Horse show yksi näytös...)
   - asumus Hollanin puolella 5 pvä (meitä on 5 henkeä, mun osuus taisi olla 250e? Tämä on loma-asunto, joten halvempiakin vaihtoehtoja on pienemmälle porukalle)

   Tuossa noi "pakolliset". Ei mielestäni sinäällään kummallista jos joskus tahtoo lähteä. Varsinkin nuo näytösliput eivät paljoa haittaa kun tietää mitä saa.
   Ruokahan täällä on halpaa... ostin 2 säkillistä ruokaa kaupasta, maksoi 13 euroa... 1.30 euroa maksoi skumppapullo! ;) kuulin ensin "30e" ja annoin käteisellä 40e. Olin niin tottunut että tottakai tälläinen ruokamäärä maksaisi jotain 50e!

   Tää on ihana maa! Tahdon tänne asumaa :D

   Poista
  2. Voi jösses noita hintoja! Tuonnehan pääsee melkein samaan hintaan seuraamaan maailman huippuja kun esim. lähtisi täältä Suomen perähikiästä junalla isolle kirkolle katsomaan HIHS:n näytöksiä. Sitä vaan aina automaattisesti ajattelee, että saa tyhjätä tilinsä ja kaikki sukan varressa olevat säästönsä kun kerta ollaan ihan ulkomaille lähdössä :D

   Poista
  3. Totta. Onhan täällä eri tasoisia hintoja katsomoille jne, mutta eihän me ihan kalliimpia toki otettukkaan.tosin jos otaisi kalliimmat ja parhaimmat paikat niin voisi hyvinkin maksaa vähemmän kuin horseshown hattuhylly paikka :D

   Toki rahaa kuluu huomaamatta täällä mutta once in a lifetime ja kun tosiaan vähän säästää tätä varten niin ei haittaa :D

   Vuokrattiin autokin 5 päiväksi, se maksoi 150 euroa vaan! Tämänkin ku jakaa 5 hengen kesken niin eipä ole paha vuokrahinta ja täällä ajellaan miten halutan nyt.

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!