Kootussa Ravissa

9. elokuuta 2015

Perjantai-illan maastokuvatKisoihin ollan pikapuoliin lähdössä, mutta laitetaanpa nyt perjantai-iltana otettuja maastoilukuvia tähän väliin.
Hertta oli oikein rento ja letkeä maastossa Dina-kaverinsa kanssa. Hertta on melkeenpä parempi johtohevosena! En olisi ikinä uskonut tuosta vellihoususta että se menee reippaasti edellä. Ravipätkissäkin se lähti kiihdyttämään Dinan ohi jos Dina ravasi edellä, sitten kun Hertta oli edellä se otti oikein rauhallisen tahdin. Hertta oli niin olevinaan kokenut maastomopo.

Tallin pihapiiristä poistuminen

Kartanon edustan kautta metsää kohti


Harjulla
Hertta vasta loppumatkasta tajusi että evästä voi napata mukaan lennosta. Se ei kuitenkaan ole kovin harjaantunut vauhdissa syöjä, joten yhden pienen koivun se sai sitten kaatumaan kokonaan kun yritti vain yhtä oksaa ottaa mukaan... :D

Tässä postauksessa nyt ei ehkä ole mitään sen kummempaa ideaa, mutta pakko jakaa jälleen kuvia maastoreitiltä, sillä tuolla on vain niin mahtavat maastot! Mä en ikinä ole ollut oikein niin kiinnostunut maastoilusta, mutta tuolla tallille kyllä tekee mieli lähteä kun on niin monipuolista ja rauhallista. Ei tarvitse mennä autojen seassa, ja voi valita millaisen maaston haluaa. Haluaako mennä kiipeilemään, vai jopa laukkailemaan. Myös rauhallinen käyntimaasto järven ympäri onnistuu. On varaa valita!Takaisin tallin ovella!

8 kommenttia

 1. Voi että te näytitte tänään hyvältä radalla! Paljon onnea voitosta, meni ihan oikeaan osoitteeseen. Näin teidät ensimmäistä kertaa tänään radalla, Koivumäki kun on kotitallini:). Tuli ihan yllärinä kun nostin päätä tulospalvelu kopista ja te olitte siellä! Oli ihan huikeaa, ootte mulle inspiraation lähde. Teitä seuraillessa tulee fiilis että vielä joku päivä päästään oman heppani kanssa isompiin luokkiin. :) kysymys vielä; mitä mieltä olit meidän kisoista? Onnistuttiinko järjestelyissä sun muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te pääsette! Treeniä vaan! :)

   Oli kyllä hyvät kisat! En ollu koskaan tietoinen ko paikasta joten ihan sokkona lähdettiin ajelemaan ja kyllä kannatti. Tosi nättiä maisemaa ja kaikki sujui hyvin. Ja aina on kiva jos kisapaikka on tuollainen tiivis että kaikki on lähellä toisiaan, mutta sitten esim parkkitilaa kuitenkin oli todella reilusti! Tilasitte vielä hyvän sään paikan päälle! Kiitos siitä! ;)

   Poista
  2. Ja propsit niistä kylteistä mitä oli joka paikassa. Täysin vieraana ihmisenä koskaan siellä käyneenä ei ollut mitään ongelmia suunnistaa kun oli hyvät kyltit ja opasteet; ja ne oli vielä hienot! Kyllä näki pitkälle että on panostettu kunnolla!

   Poista
 2. Kivoja kuvia, Hertta on niin symppis! Paljon onnea eilisestä voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näköjään maastossa oksien syöminen on ihan hyvää treeniä kisoja varten :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia, Hertta on nii kaunis tamma!<3
  Ilmeisesti kommenttejen perusteella olette olleet kisoissa ja voittaneet niin onnittelut siitä! Onko kisoista tulossa postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nöin kävi! Postausta tulossa tänään myöhemin, tultiin vasta puolen yön aikoihin kotiin kisoista ja mun piti lähteä jo töihin klo 6, joten en vaan ole ehtinyt postata! :) mutta tänääm illalla töitten jälkeen :)

   Poista
 4. Oi, maastokuvat on ihania! Tykkään itse ottaa tosi paljon noita korvienvälikuvia ja välillä mietin kiinnostaako ne ketään, mutta kiva huomata että ainakin mä tykkään ihan sikana katsoa muiden korvienvälikuvia!

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!