Kootussa Ravissa

21. heinäkuuta 2016

Pääsimme Top Dressage Finlandiin!

Olin eilen Hertan kanssa Rusalla katsastuksissa TDF:ää varten ja sain heti kuulla että pääsemme Jannen ryhmään treenaamaan!!!

Katsastukset menivät hyvin, vaikka Herttaa aluksi jännitti Rusan kenttä, mutta pystyimme silti esittämään kaikki vaadittavat liikkeet ja asiat joita pyydettiin. 
Tästä lähin treenaamme kerran viikossa edelleen kotivalmentajan kanssa, mutta sen lisäksi meillä on kerran kuukaudessa Jannen treenit Rusalla tai talvella Keisarinmäellä!

Meille on nyt isketty jo tavoitteet talvea varten ja ensi kaudelle 2017. En malta odottaa! Nyt on kovat tavoitteet ja toivotaan että Hertta pysyy kunnossa ja jaksaa pinkoa vielä! Teen tarkemman postauksen katsastuspäivästä videoineen kunhan ehdin. Tulin pikaisesti päivittämään tämän ilouutisen! :)

33 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos aivan hullusti! Tää on vähän hullua!! :D

   Poista
 2. Vautsi, tosi hieno juttu! Onnittelut!!! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon! Olette tämän ansainneet. Luulin että nämä ovat niitä englantilaisen miehen pitämiä valkkuja jolla oli se klinikka ruskeasuolla? Onko tämä sittenkin toinen juttu kun valmentaja eri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Emile on maajoukkuevalmentaja ja pitää myös treenejä 2 x kuussa, mutta myös Jannella on valmennusryhmät ja mä treenaan Jannen silmien alla. :) He molemmat luotsaavat TDFää!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä! Tosi mahtavaa. Treenillä ne tulokset kuitenkin tulee :)

   Poista
 5. Aivan loistavaa! teidän menoa on ilo seurata - sitä miten järjestelmällisen treenin ja systeemin avulla menette aina askeleen eteenpäin. Siihen tarvitaan ratsastajalta rohkeutta kokeilla uutta ja laittaa itsensä peliin. Onnea siis siitä! Hienoa, että sulla vaan kasvaa nälkä syödessä ja Hertta nyökyttelee samoin ajatuksin mukana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä onkin hienoa, kun uskaltaa kokeilla uutta. Mä olen innokas kokeilemaan uutta ja ei mulla ole mitään menetettävää! Hertta tuntuu nyt vanhemmiten vaan olevan enemmän ja enemmän tässä mukana. Se on jotenkin nykyään niin iloinen ja kaikki mitä sen kanssa teen tuntuu niin helpolta! Ennen oli vähän vaikeaa ihan vain ratsastamaan lähteminenkin kun se stressasi, mutta nykyään se vaan hörisee kun laitan sitä kuntoon! Joku klikki tässä on tapahtunut kyllä!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kyllä! Mä olen aika pähkinöinä :D En oikein saa nukuttua nyt yöllä kun käyn kierroksilla ja hehkutan xD

   Poista
 7. Kuulostaa hienolle! :) Haluaisitko kertoa tällaiselle puskaratsastajalle, millainen valmennusryhmä top dressage Finland on? Tähdätäänkö valmennuksessa edustamaan Suomea maailmalle?

  On ollut ihana seurata teidän kehitystä huipulle!!

  T:Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä TDF siis luotsaa kyllä meidän maajoukkuetta, jotka edustavat maailmalla. Nykyään TDF on "avannut oviaan" myös muille, joten eri ryhmiä on enemmän. On nuorten hevosten ryhmää, projektiryhmää ja eri tason ryhmiä, joista voi "nousta tasolta toiselle" kohti maajoukkueryhmää.
   Minä lähinnä nyt pääsen treenaamaan rinkiin mukaan ja tavoitteet toki on kehittyä kohti GP:tä ja SM:iä. Hertalta loppuu ikä ennenkuin me mihinkään kansainvälisiin kisoihin päästäisiin, mutta tämä on mulle arvokasta kokemusta, ja sitten jos mulla on tulevaisuudessa nuori hevonen, niin tietä on jo vähän raivattu auki :)

   kannattaa myös katsoa www.topdressage.fi !

   Poista
  2. Taino, ollaanhan me Hertan kanssa kerran päästy KV kisoihin Small Tour tasolla Finnderbyssä. ;D Mutta toki tässä meinataan nyt vähän eri tasoa.. :)

   Jos kiteyttäisin tämän, niin TDF kerää kasaan Suomen kouluratsastajia ja "treenataan yhdessä" järjestelmällisesti!

   Poista
 8. Vautsi, onnea mukaan pääsystä ja tsemppiä tuleviin treeneihin ja kisoihin! :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! Punainen pöllöpallo yllättää aina vaan :)

   Poista
 10. Aivan mahtava ilouutinen! Parhaimmat onnittelut - olette Hertan kanssa paikkanne ansainneet.

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta teki parhaansa ja vakuutti kyllä luonteellaan ja liikkumisellaan :)

   Poista
 11. Vautsi miten siistiä! Onnea paljon!

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea! Te jos ketkä olette paikan ansainneet!

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea!!!!☺Sinä ja Hertta olette kyllä ansainneet paikkanne😊

  VastaaPoista
 14. Onneaa! :D
  Olette aivan mahtavia, ja Hertta on kyllä näyttänyt kaikille, että ulkonäkö voi pettää! (Näin rakenne-kulmasta katsottuna, en suinkaan väitä ettei Hertta olisi kaunis, sillä sitä se on!) ;)

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!