Kootussa Ravissa

8. marraskuuta 2014

Photoshoots by Meitsi

Raahasin poikaystävän tallille mukaan, iskin kameran kouraan ja säädin siihen asetukset, sitten sanoin että "Kuvaa". :D 
Tartten musta ja Hertasta yhteiskuvia, joten nyt sitten niitä otettiin! Keksittiin vihdoinkin miten Hertan saa posettamaan korvat hörössä. Normaalisti se laittaa silmät kiinni ja korvat lerpalleen kun kamera tulee eteen. Nyt kuitenkin mentiin järven rantaan ja siellä oli pelottavia The VilliSorsia, niin johan oli Herttakin hereillä! 
En yleensä tykkää olla kameran edessä, mutta ajattelin että tänne blogiinkin voisi välillä laittaa kuvia, missä myös itse näyn. Yleensä piilottelen kameran takana.

Tässä muutamia onnistuneita:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15
Hihi, Hertta edustaa... ;)

16

17
Taiteilin... :D

18



Siinä ne suhteellisen onnistuneet (harvat sellaiset), mutta tässä sitten vielä se todellisuus... :D


Hertta bongasi kuivan oksan, minä en bongaa mitään..




Ainakin katsotaan kameraan... ;)


Hertan herkkuoksa...



Repeen joka kerta kun näen tämän... :D

Muuli. 

Mikä kuva on lukijoiden suosikki? :)
Mun lemppari on kuva 9.

41 kommenttia

  1. Itse tykkäilin nelosesta eniten, hienoja kuvia kaikki!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä valinta! 9. kuvan laitoin facebookissa profiilikuvaksi, sitten juuri 4. kuvan laitoin kansikuvaksi ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia kaikki. 15 on hauska :) Tykkäsin myös eniten numerosta 4

    VastaaPoista
  3. 3,4 ja 15 oli kyllä parhaat, mutta kaikki oli ihania!
    Miten korkea Hertta on? Entäs miten pitkä sinä olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta taitaa virallisesti olla 167cm ja niin oon minäkin. :)

      Poista
  4. Itse tykkään 4. & 7. :D Noi viimeiset on kyllä hauskoja ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo :D Niitä olikin sitten kamera täynnä :D

      Poista
  5. Tosi hienoja kuvia. "Ainakin katsotaan kameraan" kuva on ihan tosi hauska, just tommonen sattumalta otettu helmi. :) 4 ja 12 on mun suosikkeja.

    VastaaPoista
  6. Ihan huippuja kuvia! :) nauratti kun Hertta näyttää useimmissa kuvissa yksinomaan järkyttyneeltä VilliSorsista! :D upeita kuvia, ihana tunnelma :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo sain pidellä sitä kaksin käsin kun lähettiin takaisin tallille päin ja se meni häntätötteröllä pöristen passagea :DOlipa jännä maastoilu ;D

      Poista
  7. Tykkäsin facessa jo varmaan kaikista mut pakko vielä sanoo et tosi upeita kuvia :) Bannerimatskua ehdottomasti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää pyytää jotain tekemään banneri! :D

      Poista
  8. itse tykkäsin kuvista 6, 11 & 13, joista viimeinen oli suosikkini. Onnellisuus paistaa kuvasta läpi ja se musta on parempi ku poseeraus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta :) Parhaat kuvat tulee vahingossa huomaamatta

      Poista
  9. Kaikki kuvat ovat todella hienoja, itse tykkään eniten 4 ja 13 :)

    VastaaPoista
  10. 4 on tosi hieno, niin kuin kyllä kaikki:)

    VastaaPoista
  11. Kauniita kuvia kaikki, ihana terävä Hertta!

    VastaaPoista
  12. Hienoja kuvia :) Mitä kokoa nuo Hertan suitset ovat? Ja onko Hertalla iso pää :)? Samanlaiset ostoslistalla mutta koko epäselvä koska hevosella cob-full pää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertan suitset on Fullit. :) Hertalla on kyllä iso pää! Se on vähän jännän mallinen, sillä se ei ole mitenkään ympärysmitaltaan leveä, mutta se on hemmetin pitkä! Kerran ostin halpissuiset, jotka oli full kokoa, mutta ne ei mennyt pituudeltaan millään Hertalle! Ei vaan mahtunut. Muissa suitsissa full koko on mennyt normaalisti. Riippuu siis myös paljon valmistajasta, mutta pääpiirteittän fullit menee. :)

      Poista
  13. Kiitos vastauksesta! Eikös nuo nyt ole Dyonin Dressaget? Jos Hertalla pitkä pää ja soljet viimeisissä rei'issä, niin meidän pollelle riittää sitten ehkä cob. En löydä Dyonin kokotaulukkoa mistään.. Muistatko meneekö turpahihna myös sinne loppupään reikiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juurikin ne. :)

      Juu noissa oli pituutta aika reippaasti, joten Hertallakin soljet viimeisissä/tokavikoissa. Noissa on tosi pieni se säätöväli, eli muissa suitsissa yksi kiristysväli vastaa noissa kahta reikää kiristäen. Turpahihna taitaa olla aikalailla puolessa välissä, nyt tietenkin kun suitset alkaa muokkautua niin turpista saa hiukan kiristää kun eivät ole niin jäykät.

      Noissa on otsapanta ehkä vähän tiukempi? Ei se nyt siis Hertalle mielestäni tiukka ole, mutta verrattuna joihinkin muihin ehkä vähän naftimpi?

      Mutta ehdottomasti jos ostat niin sovita laput päässä, älä leikkaa irti, jotta voit mahdollisuuksien mukaan vielä vaikka vaihtaa ne liikkeessä. :)

      Poista
  14. Ihania kuvia! Ykkönen ja nelonen varsinkin, super kiva tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin onnistuttiin kyllä saamaan jollain ihmeen kaupalla sitä tunnelmaa! Vaikka tosiaan oli extemporee juttu! :)

      Poista
  15. Ihania kuvia on, kauniita olette molemmat ja sovitte hienosti yhteen :)

    VastaaPoista
  16. Tuhannet kiitokset suitsikysymyksiin vastaamisesta :)

    VastaaPoista
  17. Mun lempparit oli 2 & 4. Oot tosi nätti ja hertta on ihana ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta on kyllä :D Yks persoona. Siitä on haastavaa saada hyviä poseerauskuvia kun sillä on aina joku ei-edustava-ilme! :D

      Poista
  18. Kauniita kuvia, mutta kyllä tuo toiseks vika vaan on niiiin hauska :D The VilliSorsat tosiaan ovat tehneet tehtävänsä ja Hertta näyttää valppaalta :) Kiitos muuten erittäin selkokielisestä blogista, olen vasta tämän löytänyt mutta saanut jo paljon hyviä vinkkejä ratsastukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorsat olivat tehokkaita! :D
      toivottavasti saat jatkossakin apua omaan ratsastukseen täältäkin! :)

      Poista
  19. Ihania kuvia! :) Oisin tosi iloinen, jos osaisit neuvoa mua edes vähän.. :D Oon ratsastanut reilu 8 vuotta, koko tämän ajan ratsastuskoulussa, mutta rinnalla on myös ollut monta vuokrahevosta. Tällä hetkellä käyn vain kerran viikossa ratsastuskoulussa. En osaa vieläkään ratsastaa hevosta peräänantoon! Vaikka hevonen tuntuisi hyvältä ratsastaa, herkältä, pehmeältä ja melko rennolta, ei se silti kulje peräänannossa. En tiedä mitä teen väärin, olen kärsivällisesti yrittänyt kehittää itseäni tämän 8 vuoden ajan ja ajatellut, että kyllä se peräänanto löytyy ja osaan siihen ratsastaa hepan sitten joskus, mutta ei vaan onnistu! :D Mitä mun kannattaa tehdä esim. ratsastuskoulutunnin alkuverkassa ja näin poispäin, osaisitko yhtään neuvoa? Olette tosi hieno pari Hertan kanssa, kaikkea hyvää teille ja tsemppiä treeneihin ja kisoihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, tosi vaikea kysymys! :D

      Tosi vaikea sanoa tälläin kun ei näe ratsastusta sekä ratsukkoa. Meinaatko ettet saa hevosta myötäämään niskastaan..? Sehän toki on yleensä se ensimmäinen vaihe minkä ratsastaja huomaa, ennenkuin pystyy kiinnittämään takajalkoihin jne huomiota.
      Jotkut hevoset ovat suustaan herkempiä kuin toiset ja myötäävät niskastaan helpommin kuin toiset. Jollain helpommalla hevosella toki ehkä pääsisit vähän maistelemaan tunnetta? Toki siis peräänanto käsitttää myös kaikkea muuta kuin sen niskan periksi annon!

      Mutta kun kerta ratsastuskoulussa olet, niin kysy ihmeessä opettajalta ja vaadi että hän tulee ihan kädestä pitäen näyttämään ja opettamaan! Sulla on oikeus saada siihen opetusta. :) Se on paljon hyödyllisempää kuin mun netissä satuilu. :)
      Mutta jos nyt todella ympäripyöreästi vastaan, niin sulla täytyy olla kuolaintuntuma ja aktiivinen pohje, jolla ratsastaa "kohti kuolaintuntumaa". Sanonta "pohkeen ja ohjan väliin", mutta tämä ei nyt tarkoita sitä, että "vedä ohjasta, paukuta pohkeella".
      Kysy ihmeessä opettajalta apua! :)

      Poista
  20. Ainakin katsotaan kameraan ja Muuli saa multa äänet :) Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  21. Onpa hienoja kuvia kaikki! Näytätte kyllä ihan samalle tuossa tokavikassa kuvassa :DDD

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!