Kootussa Ravissa

8. toukokuuta 2015

Bloggaajatapaaminen Keravalla

Olin onnekas ja pääsin kuin pääsinkin tähän kolmanteen bloggaajatapaamiseen! Tällä kertaa paikkana oli minulle tuttu ja turvallinen Keravan Horse & Rider.
Horse & Riderhan on myös minun sponsorini, joten hyvinkin tuttu paikka. Myös suurin osa bloggaajista oli jo jonkin mutkan kautta tuttuja!
Mukana olijoista tiesin jotenkuten jo jokaisen. Heidin tunnen entuudestaan siviilielämässä, sillä olen auttanut häntä sileän työskentelyn parissa. Jilla oli tuttu Blogitallin kautta, mutta koskaan ei oltu livenä tavattu, paitsi Horse Fair messuilla kameran molemmin puolin. Tiia on myös tuttu Blogitallin kautta! Kaktu on ensimmäisiä blogin pitäjiä joita tiedän. Aada on myös Blogitallin tiimissä, joten sitäkin kautta olen häneen tutustunut alunperin. Siiri on näiden blogimiittien takana, ja hänen kanssaan olen ollut siviilielämässä tekemisissä hänen töiden kautta "vaativana" asiakkaana. ;) 

Koko ryhmä! Itsehän en pidä tästä kuvasta yhtään, sillä onnistuin olemaan ainut jolla on jokin epänormaali virne naamalla kun muut hymyilee, mutta minkäs teet kun en saanut valita! :D
Vasemmalta oikealle takarivissä Sari, Aada ja Siiri. Eturivissä Maria, Mirva, Tiia,KaktuHeidi ja sitten minä the Muikelonaama.

Ilta alkoi sopivasti lasillisella kuohuvaa ja pienellä esittelykierroksella. Bloggaajien lisäksi paikalla oli Chia de Grasian edustaja ja perustaja Mirva, Kingslandin edustaja Sari, sekä mm. Ylelle ja Ystäväni Hevonen- blogiin kuvannut valokuvaaja Emmi Kähkönen.

Horse & Riderin yrittäjä Maria Niskanen osti liikkeen itselleen pari vuotta sitten. Sen jälkeen liike onkin laajentunut paljon niin valikoimiltaan kuin tiloiltaan. Laajennettu uusi tila otettiin käyttöön vuosi sitten ja ihmettelen vain miten siihen vanhaan edes mahtui kaikki tavara! Valikoimaa siis tosiaan on Keravalla paljon, myös verkkokaupassa.
Maria on jo paljon laajentanut Keravan Horse & Riderin toimintaa, mutta haaveissa on laajentaa lisää erilaisin palveluin esimerkiksi nykyään liikkessä tarjotaan koirahierontaa koirille! Kenties, joku päivä aukeaa toinen kivijalkamyymälä?
Horse & Rider on laajentanut todella paljon ratsastajien tekstiili puolta. Liikkeestä löytyykin aina perustamineista räväköihin kesäkuoseihin vaatteita.
Maria on ihanan valovoimainen persoona ja niin positiivinen että kateeksi käy! Kaupalla on aina kiva käydä, sieltä lähtee hyvillä mielin poiskin. Marian tarmokkuus näkyy yrityksen toiminnassa ja asiat todellakin tehdään täysillä! Ilman Mariaa ei meilläkään olisi meidän sponsoriratsastajien Horserider Teamia.
Tuhannet kiitokset jälleen kaikesta sponsoroinnista!

Valokuvaajana ihastuttanut Emmi Kähkönen kertoi lyhyesti omasta työstään ja yrityksestä. Olen aina katsellut Ystäväni Hevonen- blogin kuvia ja tykännyt niistä kovasti. Emmi myös opettaa hevosvalokuvausta, joten jos vain kiinnostaa niin Vantaan aikuisopistolla on kursseja. Itsehän haaveilen saavani jonain päivänä aikaan saada Hertasta hienoja kuvia Emmin tekemänä... ;)

Sari on monta vuotta ollut hevosvarusteiden maahantuojana joten kokemusta löytyy. Nykyään hän on Kingslandin maahantuoja Suomeen. Oli hauska kuulla Kingslandinkin tarina pienestä kahden hengen yrityksestä yhdeksi maailman tunnetuimmaksi varustemerkiksi. Itselläni on muutamia KL:n kamoja (varsinkin vaatteita) ja ne ovat olleet kyllä  hintansa arvoisia. Vanhin tallitakkini on 10 vuotta vanha Kingslandin klassinen Bombertakki ja vielä on käytössä!

Mirvan yritys Chia de Gracia on minulle se nimi, mikä tulee mieleen sanasta "chia siemen". En oikeasti edes tiedä mistä muualta chia siemeniä saa. Mirva on laajentanut valikoimaa myös muihin luonnollisiin ravintolisiin, joten kaikenlaiseen vaivaan on jo vastaus yrttien voimin. Chia de Gracia laajentaa jo ulkomaille. Briteissä jo myydään Chia de Gracian tuotteita! Pienestä on tässäkin siis lähdetty liikkeelle! Täytyy vain jaksaa yrittää niin se palkitaan.

Parin tunnin keskustelusession jälkeen saatiinkin vapaasti shoppailla liikkeessä. Alennuksillä minulle lähti mukaan Pikeurin ihana huppari ja Roecklin hanskat. Hanskoja oikeasti jo tarvitsin vanhojen ollessa reikäisiä, mutta kerrankon sitä uskalsi normaalien Lidl vaatteiden sekaan ostaa vähän paremman hupparin itselleen kun alennuksilla sai!

Myymälä on aina niin värikäs ja täynnä kaikenlaista ihanaa hypisteltävää. Lottovoittoa odotellessa... Olenkohan ikinä päässyt lähtemään sieltä tekemättä yhtään ostosta..?! :D


Aivan ihana kisatakki, joka musituttaa todella paljon frakkia. Tästä kouluratsastajalle tyylikäs kisatakki, josta saa frakin tuntua helppoihin luokkiin!

Horse & Riderin maahantuoma Hilton Herbs


Jos kiinnostaa tuunata itselleen ihka uudet Petrien saappaat, Keravalla on siihen mahis. Kuvasta poiketen skumppaa tuskin tarjoillaan ;)

Mukaan lähti goodiepack jokaiselle!


Suosikkihousuni, eli Pikeurit. Harmi kun en ehtinyt ostaman tuota Lucinda mallia pinkillä kontrastilla...

Omat ostokseni illalta. 

#järkipäässä kampanja elää vielä. Kypäriä on niin joka makuun ja kokoon nykyään. Kuvassa ensimmäisenä näkyy sama kypärä kuin minulla nykyään eli One K.

Jos Petrien saappaat tuntuu liian kalliilta, niin valikoimaa löytyy muistakin!


Melkein jo harmittaa kun en ole esteratsastaja. Olisi niin kiva tuunata kisoihin sävysävyyn kamat korvahuppuineen kaikkineen!

Lukijoille tiedoksi! 

Mikäli sinulla on kevätshoppailu tarvetta niin kannattaa hyödyntää seuraava tarjous!
Kaikki blogini lukijat saavat 15% alennuksen Horse & Riderin nettikaupasta ja myymälästä koodilla NooraHR15!!
Alennus koskee koko valikoimaa eli myös jo alennettuja tuotteita sekä lisäravinteita!
Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä alennuskoodia voi käyttää tästä päivästä alkaen viikon eteenpäin, eli 15.5.2015 perjantaihin asti!

Hauskoja shoppailuhetkiä! :)



4 kommenttia

  1. Vaativa asiakas.. Päinvastoin, sun kanssa on ihana asioida kun useimmat asiakkaat on sellaisia että tekisi mieli repiä tukka päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D no mun mielestä se on vaativaa kun aina laitan viestiä "kuules Siiri... tahtoisin/miten tää toimii/onks tää oikee/en osaa/late tahtoo mutta minä en/paljo maksaa... " :D

      Poista
  2. Sopivasti onkin synttärit tulossa,joten miksipä ei tilaisi itselleen "muutamaa" lahjaa! :D niiin hienoja vaatteita tuolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiiiin se on loistava syy! ;) ja jos ei onat synttärit niin miksei vaikka nimpparit olisi hyvä syy.. tai vain kaunis päivä... tai..? :D

      Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!