Kootussa Ravissa

19. toukokuuta 2012

Hiljainen Toukokuu

Eli erittäin kummallinen toukokuu tänä vuonna, ei melkein YHTÄÄN kisoja. mihin voin mennä! Hirveästi oli Eteläsuomen alueella alue kisoja, mutta melkeinpä KAIKKIIN olin "osallistumiskiellossa". Eli joko minulla oli liian hyvät tulokset osallistuakseni johonkin luokkaan, tai sitten ei ollut riittävää taitoa, esim. tarjolla olisi ollut avoin GP... :)

Se siitä sitten, koko toukokuu on mennyt sitten vain treenaillessa mutta esim valmennuksiin en kuitenkaan ole päässyt. On tullut ties mitä ongelmia muiden tallin hevosten kanssa (kuskailuja sairaalaan juuri silloinkun tunti oli varattuna´) tai muuten vaan ei valmentajan kanssa ole aikataulut menneet yksiin...
Harmillista.

Ei auta kuin odottaa uusia kisoja, kesäkuussa todennäköisesti seuraavat. Mutta niissäkin on jo ongelma näkyvissä, nimittäin kyydit.... :) Itselläni ei siis ole Pikku-Eetä, joten aika lailla hevosen omistajan kuskattavina mennään, ja omistajalle pukkaa pelkkää työviikonloppuja. Pitäisi mennä kokeilee onnea ja ajaa se Pikku E kortti niin olisi yksi murhe ja este vähemmän kisoihin ja valmennuksiin pääsyyn!

Että taas tässä olen lievästi sanottuna kateellinen niille lapsille, joilla isi maksaa, äiti huoltaa, isi kuskaa ja äiti hoitaa hepan. Vai miten se nyt meni? :D

1 kommentti

  1. Katoppa arvontani kohdasta "66 arvonnan aika"
    Mahdollisuus voittaa B Vertigon lippis ;)

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!