Kootussa Ravissa

20. huhtikuuta 2012

Hertasta tuli mummo!

Nyt on Hertta sitten virallisesti mummeli. :)
Kuvia olisin laittanut, mutta enpä löydä kameraa jossa ne on! Hyvä minä...
Mutta lisään kuvia pikimmiten!

Varsan isä on siis Johnson (hieno jalostusori, josta on mm. Bretton Woods, eli hieno on puoliveli varsalla.) Johnsonin isä on Jazz, joka siis on kuulu koulu periyttäjä ori. Emän puolelta sitten tuleekin Hertta tottakai, ja sieltä sitten aina Chablista ja Reggazione kun tarpeeksi kaivelee... :) Huippusukuinen siis!

Myös muita kuulumisia. Vihdoinkin kenttä on kokonaan sula ja OLETAN ettei tule uudestaan 26 cm lunta siihen päälle... Ollaan hieman päästy aloittamaan treenaamista piiiiitkän tauon jälkeen, mutta harmillisesti en ole yli kuukauteen päässyt Hyyppärässä käymään valmennuksissa. Koulussa on liikaa tekemistä näin keväisin, mutta kohta helpottaa. Onneksi.

Ensi sunnuntaina on aluekisat Takkulassa ja lähdetään edustamaan Me-Puskissa-Treenaajat-Maalta-tiimiä. :) Isot kisat on näemmä tulossa, mutta ainakin on luvattu hyvää säätä, joten eiköhän viihdytä. Toivottavasti laukkaohjelma pysyisi kurissa. Suurin toive on myös että kisat ovat ulkona, sillä se lisää huomattavasti onnistumisen riskiä, sillä H aina jännittää maneesissa, ulkona sentään todenänäköisesti harvemmin.

Ei muutakuin peukkuja ja odotelkaas niin laitan kuvia hienosta lapsen lapsesta! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!