Kootussa Ravissa

10. joulukuuta 2015

Seuraa meitä somessa

Tulipa tässä mieleen että joko seuraat meitä Instagramissa tai Facebookissa?

Blogillani on Facebookissa omat sivut, jonne päivittyy nopeammin kuvia ja juttuja. Instagramissa on minun henkilökohtainen tili, mutta pääasiassa Hertta-kuvia sinne tulee, joten jos haluat nähdä enemmän kuvia ja videoita meidän arjesta, niin seuraappa meitä Instagramissa!

Instagramissa meidät löytää nickillä noorapel  ja Facebookista Kootussa Ravissa

Linkit löytyvät molempiin paikkoihin sivupalkista! :) ------>>

2 kommenttia

 1. Oot ainut bloggaaja jonka tiedän että olisi blogissaan vähän vanhempi hevonen. Siksipä kysyn sulta että lähtisitkö sä ostamaan 16v estehevosta? Vai pitäiskö mun katsoa suosiolla nuorempaa opetushevosta itselleni..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sanotaanko näin että jos se on oikeasti niin kokenut konkari, että siltä saa kullanarvoista oppia vielä sen aikaa kun se on terve ja käyttökunnossa! :D

   Ikä on vain numeroita. Terve ja osaava opetusmestari on kultaakin kalliimpaa opetushevosena.

   Mitään vähäänkään projektia tai kuntoutushevosta "joka on joskus joo osannut sitä ja tätä" en lähtisi ostamaan vaikka halvalla saisi, mutta jos tosiaan kyseessä olisi terve ja todistetusta kunnon opetusmestari niin kyllä ostaisin. Yleensähän korkeampi ikä tuo jo vähän hintaakin alemmas vaikka käyttökunnossa olisi.

   Voisin esim kuvitella ihan hyvin ostavani itselleni 16 vuotiaan vanhan GP kouluhevosen joka opettaisi mulle vielä ne kaikki asiat "mitä se ehtii" jotta saisin eväitä tulevaisuuteen sitten uusien hevosten kanssa. :)

   ELi vastaus lyhyesti, riippuu hyvin pitkälti tapauksesta, mutta laadukkaan pelin ollessa kyseessä voisin ostaakkin! ;)

   Poista

Jätäthän kommenttisi!

En julkaise asiattomia/provosoivia kommentteja. Risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan kommentointi pidetään asiallisena!